VK
EJENDOMSSERVICE
TrampolinFliserensTræfældningGræsslåningHækkeklipningBeplantningEntreprenørFlisebelægningHegnAlle ydelser

FLISERENS
FLISER SÅ GODE SOM NYE

Fliserens | Tagrens | Facaderens | Rens af solceller
Få fliserne, taget eller facaden til at se ny ud igen!

Fliserens er en vigtig del af vedligeholdelsen af udendørsarealerne på din ejendom. Det kan være en udfordring at holde fliserne rene, især hvis de er belagt med alger og mos, der kan gøre dem glatte og farlige at færdes på. VK Ejendomsservice kan hjælpe dig med at få dine fliser til at se nye ud igen.

Vi tilbyder professionel fliserensning til både private og erhvervskunder. Vores erfarne og veluddannede team bruger kun de bedste produkter og værktøjer for at sikre, at dine fliser bliver rene og pæne igen. Vi har også en række bæredygtige og miljøvenlige løsninger til at fjerne alger og mos, så vi kan hjælpe med at bevare miljøet samtidig med at vi hjælper dig med at opretholde rene fliser.

VK Ejendomsservice har erfaring og ekspertise inden for rensning af forskellige typer overflader og materialer, og kan derfor sikre en effektiv og skånsom behandling af både tag, facade og solceller. Vi benytter kun professionelt udstyr og miljøvenlige produkter, så du kan være tryg ved at overlade rensningen til os. Så uanset om du har behov for en fliserens, eller ønsker en grundig rensning af hele din ejendom, står VK Ejendomsservice klar til at hjælpe dig med den bedste løsning.

Er du interesseret? Du kan enten udfylde vores formular eller ringe til os på +45 22 48 48 76, for at modtage et uforpligtende tilbud!

Træfældning og stubbefræsning
Altid med ekspertise, forsikring og god service

Er træerne på din ejendom efterhånden ude af kontrol? Er de måske ligefrem ved at være farlige? I så fald er det tid til at kontakte VK Ejendomsservice - og enten få fældet træet eller få det beskåret.

Stor erfaring og fleksibilitet

Hos VK Ejendomsservice har vi lavet rigtig mange træfældninger, og vi har igennem dette dannet stor erfaring og ekspertise inden for træfældning af alle typer, samt stubbefræsning. Vi kan derfor roligt sige, at vi med sikkerhed og professionalisme, kan hjælpe dig med din næste træfældning.

...

Altid med forsikring...

Som kunde er det altid rart at kunne læne sig tilbage i sikkerheden om, at opgaven bliver løst af professionelle og at selv hvis der skulle ske noget uforventet, at vores forsikring dækker det!

God service og godt humør!

Hos os kan du altid regne med, at vi tager os tid til at lytte til dine ønsker for hvordan opgaven skal udføres! VK Ejendomsservice arbejder altid med et smil på læben, og vi går altid efter, at kunden skal have det samme.

GOD PRIS!
STARTPRISEN ER LIGE NU
2.000,-
m/moms
*Du bedes venligst være opmærksom på, at prisen på din træfældning afgøres af hvor mange træer der skal fældes og hvor store træerne er. Den angivet pris er startprisen.  

Træfældning med passion

Stor erfaring og ekspertise

Hos VK Ejendomsservice har vi lavet rigtig mange træfældninger, og vi har igennem dette dannet stor erfaring og ekspertise inden for træfældning af alle typer.

Vi kan klare det hele

Hos VK Ejendomsservice kan vi klare det hele. Om dit træ er småt eller stort, om du skal have fjernet en stub eller rod - så står vi klar til at hjælpe! Vi klare også beskæringer af dine træer, som du kan læse mere om på siden om beskæringer.

Detalje 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Altid god service og godt humør

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Fuldt forsikret
God service og godt humør
Altid skarpe priser

Indhent tilbud

Indtast dine oplysninger her, og modtag et tilbud indenfor 10 timer (udenfor søndage og helligdage). Arbejdet kan udføres indenfor 10 dage herefter.
Ved at klikke "Lad os kontakte dig!" accepterer du vores privatlivspolitik.
Dine oplysninger deles aldrig med tredjepart.
Mange tak!
Vi har modtaget din henvendelse, og vender straks tilbage med et tilbud på din opgave!
Øv! Noget gik galt, prøv igen.

Ring til Victor!

Står du med en opgave på din eller din virksomheds ejendom? Ring til Victor, så kan han hurtigt finde frem til et tilbud!

+45 22 48 48 76